A Nemzeti Összetartozás Napjára, 2021. június 4-ére a Kossuth-díjas, énekes, zenész, zeneszerző Szarka Tamás immár 3. alkalommal hívja közös éneklésre a világ magyarjait.

Először 2019-ben ezen a napon 11-kor Budapesten a Kossuth téren több mint hétezer gyerek részvételével énekelte el Szarka Tamás a Kézfogást, a magyar összetartozás himnuszát. Ezzel egyidőben pedig a határainkon innen és túl több száz településen szólt a dal. A hagyomnyteremtő szándékkal indított rendezvényünkről 2019-ben és 2020-ban is készítettünk összefoglaló kisfilmet, melyek a www.kezfogas.eu oldalon tekinthetők meg.  Szarka Tamás Kézfogás című dala közös eléneklésével a Nemzeti Újrakezdés Évében, 2021. június 4-én ismét szeretnénk megünnepelni összetartozásáunk napját. A magyarokat az összetartozásba vetett hit tartja össze, és ez egyben megmaradásuk záloga is.

A felhívás megtalálható itt: https://kezfogas.eu/

Bízunk benne, hogy a majdani járványügyi előírások betartásával, 2021. június 4-én a határainkon innen és túl több száz településen egyidőben  szól majd az összetartozás himnusza a Kézfogás.