Általános szerződési feltételek és adatvédelem

1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK
a.) A Webáruházban történő vásárlásra kizárólag Interneten keresztül van lehetőség.
b.) A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatot.
c.) A Vevő felelősséggel tartozik az általa megadott adatokért. Hamis adatok megadása az Eladó tudatos félrevezetésének minősül, annak jogi következményeivel együtt.
d.) A magyarországi 2001. évi CVIII törvény 5. § (2.) bek. értelmében kötelezően tájékoztatjuk, hogy “a szerződés nyelve : magyar”.

2.) SZERZŐ JOGOK
A webáruházban vásárolt zenékre ugyanolyan szabályok, mint bármilyen más fizikai adathordozón vásárolt zenére. A zenéket szerző jog védi, azokkal kereskedni tilos, és semmilyen formában nem hozhatók forgalomba, nem jelenhetnek meg más honlapokon, nem oszthatók meg a közösségi oldalakon. Kivételt ezek alól csupán az az Andante kft-től kapott írásos beleegyezés jelent.

3.) TERMÉKEK
A termékek részletes tulajdonságait a termékismertetőkben ismertetjük. Az eladás, illetve vásárlás pénzneme az euró és a magyar forint. Az ár tartalmazza az Általános Forgalmi Adót (ÁFA). Az akciós árak a jelzett időpontig vagy a visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk!

4.) GARANCIA, SZAVATOSSÁG
Az Eladó az általa eladott árukra, terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt és garanciát vállal.

5.) RENDELÉS ÉS FIZETÉSI IGAZOLÁS
A Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a vásárlás ezen szabályzatban rögzített menetével, továbbá tisztában van azzal, hogy rendelésével vételi szerződés jön létre közte és Webáruházunk között. A Webáruházban történt rendelést az Eladó csak akkor tudja elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni és teljesíteni, ha a Vásárló a rendeléssel kapcsolatos rovatokat teljes egészében kitölti. Ennek helytelen kitöltéséből, elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai, adatátviteli problémákért az Eladó felelősséget nem vállal. A rendelés leadása után az Eladó értesítést küld a Vevőnek a rendelés tudomásul vételéről. Az Eladó ugyancsak írásban igazolja a Vevőnek az áru kifizetését.

6.) FIZETÉSI MÓDOK
a.) Fizetés csekkel
b) Fizetés banki utalással. Az áru ellenértékét és a szállítási díjat a rendelés befejeztével e-mailben megkapott számlára kell utalni ill. befizetni. A Jóváírás napján a megvásárol termékek  elérhetővé válnak.
c) bankkártyás fizetés (SimplePay – ennek a fizetési lehetőségnek az intézése egyelőre még folyamatban van)
d) internetes fizetés a paypal.com rendszerén keresztül

7.) ADATVÉDELEM
A Szarka Tamás Produkció az az adatokat az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletével (ún. GDPR) összhangban kezeli. Az Eladó, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. Ügyfeleink adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében tároljuk, azokba senkinek betekintést nem adunk. A vevők saját adataikat bármikor megtekinthetik, szükség esetén módosíthatják. A jelen üzletszabályzat a vásárlással létrejövő szerződés fontos szabályait tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek az érvényes jogszabályokat tekintik irányadónak

8) ADATTOVÁBBÍTÁS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN
A vásárló tudomásul veszi,hogy a szarkatamas.hu  felhasználói adatbázisában tárolt adatai bankkártyás (SimplePay) fizetés esetén átadásra kerülnek z OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre: Vásárló neve, e-mail címe, lakcíme, telefonszáma, a rendelés összege, pénzneme, azonosítója és a vásárolt termékek listája. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

9.) A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
Az Értékesítési Rendszerben való vásárlás feltételezi, hogy a vásárló birtokában van az Internet nyújtotta lehetőségekkel, és azok korlátainak. Ezeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

10.) SZÁLLÍTÁS
A webüzletünkben egyelőre kizárólag zenéket árusítunk, így azok kézbesítése kizárólag az internetes letöltéssel történik.

KAPCSOLAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS AZ ELADÓ RÉSZÉRŐL:
ANDANTE spol.s r.o., SK – 903 01 Senec, Svätoplukova 1022/1., Adószám: SK2021345095, Cgj.: 35723742
Menedzser: Csikmák Mónika, Svätoplukova 1. 903 01 Senec (Szenc), Szlovákia.
E-mail: ghymes@nextra.sk, csikmakmonika@gmail.com,
Tel.: +421 905 610 022, +36 30 891 8183.